Sisteme detectie incendiu

Cauti un sistem profesional pentru detectie si stingere a incendiului? Oferim o gama larga de solutii si metode eficiente de stingere a incendiilor pentru compania ta.

Centrala de detectare si alarma la incendiu

Centralele conventionale de detectare si alarmare la incendiu, concepute special pentru protectia cladirilor, monitorizarea si controlul dispozitivelor de stingere si evacuare. Centralele de detectie se instaleaza in functie de numarul de zone si numarul detectoarelor pentru fiecare zona. 

Detector de flacara

Recomandam folosirea unui detector de flacara pentru interor sau exterior in medii industriale, pentru ca sistemul imbunatatit asigura o eficienta impotriva alarmelor false. 

Detector de fum 

Detectoarele de fum au ca destinatie protectia cladirilor si a spatiilor industiale, in cazul izbucnirii unui incendiu. Detectoarele pot fi de doua sau mai multe feluri. Detector de fum si detector de monoxid de carbon. 

Detector VESDA – Solutii antiincendiu

Detectoarele VESDA sunt sisteme active de detectie antiincendiu prin aspiratie in incapere, oferind bariere de aer curat. Acest sistem antiincendiu asigura detectia incendiului prin fum sau prin  avand o avertizare timpurie. Acest sistem are la baza tehnologii laser, care pot acoperi o suprafata mai mare de protectie.